Hola, sóc la Isabel Sans

Hola, sóc la Isabel Sans, Llicenciada en Psicologia i diplomada en Treball Social.

És un plaer  donar-te  la benvinguda  en aquest  espai, un petit racó dins d’un submón tan gran  com és «Internet»  i  que desitjo de tot cor que hi  puguis trobar tota l’ajuda que necessites per encaminar-te a  trobar i recuperar  la pau interna,  la coherència entre la ment i el cor,  conèixer i descobrir una nova visió de la vida que t’encamini a una obertura de consciència fins ara desconeguda. 

Que puguis  descobrir  l’estat natural de l’ésser humà, la teva essència, allò intern que se’t ve donat, tant meravellós i ple de potencialitats; i que malauradament  se t’ha cobert de capes a mesura que has anat creixent, fins arribar gairebé a la desconeixença de qui ets i el perquè de la teva existència.

Possiblement la influència d’una sèrie de sistemes i de creences culturals en que et trobes immersa no et permeten veure més enllà del que se’t mostra com a única veritat.I és fàcil caure en aquesta percepció perquè la societat en que vivim té una mateixa dinàmica: la immediatesa, la  velocitat, l’ambició, el desig, la competitivitat, etc. que es demana i s’exigeix i que condueix a un esgotament físic i mental.

El meu  servei cap als altres i cap a tu s’emmarca principalment en ajudar a reprendre de nou la connexió amb el teu interior per aconseguir un canvi o transformació en la teva vida personal.

Acompanya’m a aquesta nova trobada,et mostraré la millor manera de connectar amb la teva essència i benestar.

Que puguis descobrir l’estat natural de l’ésser humà, la teva essència, allò intern que se’t ve donat, tant meravellós i ple de potencialitats; i que malauradament se t’ha cobert de capes a mesura que has anat creixent, fins arribar gairebé a la desconeixença de qui ets i el perquè de la teva existència.
Possiblement la influència d’una sèrie de sistemes i de creences culturals en que et trobes immersa no et permeten veure més enllà del que se’t mostra com a única veritat.I és fàcil caure en aquesta percepció perquè la societat en que vivim té una mateixa dinàmica: la immediatesa, la velocitat, l’ambició, el desig, la competitivitat, etc. que es demana i s’exigeix i que condueix a un esgotament físic i mental.
El meu servei cap als altres i cap a tu s’emmarca principalment en ajudar a reprendre de nou la connexió amb el teu interior per aconseguir un canvi o transformació en la teva vida personal.
Acompanya’m a aquesta nova trobada,et mostraré la millor manera de connectar amb la teva essència i benestar.

Per què vaig estudiar psicologia?

Sóc  Llicenciada en Psicologia i diplomada en Treball Social,  aquests estudis  tenen alguns punts en comú, com ajudar, escoltar i  acompanyar  a les persones.  

Haver-ho estudiat no és casualitat. Personalment, no hi crec en això, sinó més aviat  amb les causalitats. Dins meu sempre he sentit aquella part de sensibilitat i ajuda vers  als altres, en la vulnerabilitat dels més desprotegits amb una gran empatia, i aquesta sensació m’ha anat acompanyant sempre.

Aquest sentir dins meu és el que va influenciar  a  realitzar aquests estudis.  Amb els anys  he anat  adquirint una  comprensió  més global de l’ésser humà gràcies a la  integració  de nous coneixements i/o formacions de caire alternatiu al món científic, que m’han permès tenir una visió més oberta i més holística. 

D’aquesta manera, amb el temps he descobert un ventall més ampli d’actuacions vers els diferents problemes que se’m plantegen i així obtenir millors èxits.

L'objectiu principal de la meva feina com a professional de la psicologia

Un dels grans objectius que tinc com a professional de la psicologia humanista, és poder ajudar-te a trobar la ruta fins l’origen on ha quedat estancada i oblidada la gran consciència que portes dins, i que al  redescobrir-la conjuntament, t’ajudi que puguis percebre i sentir el teu potencial per aconseguir afrontar i superar les crisis personals, internes, depressions, pors, complexes, aïllament ,limitacions, etc., tan comunes en nosaltres.

Totes elles representen les baules que no et deixen caminar lliurement. Ni d’una manera  alleugerida en el teu dia a dia, ni permetent sentir-te bé o que no siguis tu mateixa.

Aquestes baules les has construït al llarg de la teva vida i et sembla que aquest estat és normal que formi part de tu, però, aquestes baules no són teves, no et pertanyen, cal que en siguis conscient.

FORMACIÓ ACADÈMICA

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

EXPERIÈNCIA LABORAL

01

Psicòloga en consulta privada a Lleida

Fa 10 anys que exerceixo com a psicòloga en consulta privada a Lleida, on atenc des de nens fins a gent gran. Els ajudo a resoldre, d'una manera conscient, els conflictes relacionats amb la salut mental d'on se'n deriven certs problemes: emocionals, conductuals, depressius, crisis internes, baixa autoestima, etc.. per identificar l'origen i/o la causa que genera els seus malestars. Ajudo i acompanyo fins a poder arribar a la transformació individual, a reconèixer i que aflorin els seus propis recursos per poder dissoldre allò que els és nociu.
Parteixo de la premisa que les persones tenim la capacitat de prendre les nostres pròpies decisions, de responsabilitzar-nos de nosaltres mateixes i de poder veure el ventall de les nostres potencialitats.

02

Psicòloga en escola concertada

Des del curs acadèmic 2015-2016 també treballo en una escola concertada atenent infants i joves, des de cicle infantil, cicle de primària i secundària (4t d'ESO).
També formo part de la comissió d'atenció a la diversitat del centre. Algunes de les meves funcions a l'escola són aconsellar a l'equip directiu, al professorat en tasques que es poden desenvolupar tan dins com fora de l'aula, als alumnes (NEE), proporcionar suport i facilitar recursos necessaris adaptats a cada cas: tan a nivell emocional com acadèmic, conductual o d'habilitats socials a fi de contribuir a la seva millora global; participar en l'elaboració i l'aplicació de tasques específiques relacionades amb l'autonomia personal, les habilitats socials, el comportament i l'actitud a l'aula.
I al centre, facilitar al professorat, suport a les famílies, el·laboració de la memòria anual de les intervencions que s'han fet (detecció, entrevistes a l'alumnat, famílies, mesures d'intervencions, etc.)
Implantació i col·laboració en el projecte de l'escola: nova educació per a la prevenció de futurs problemes d'aprenentatge com a mesura de prevenció que s'està implementant a Educació infantil.

03

Tallers de memòria per a gent gran

Fa anys que imparteixo tallers de memòria per gent gran on treballem atenció, concentració, orientació espacial, motricitat fina, asimetries, lògica, coordinació i ritme, lateralitat, gimnàstica cerebral, etc. Tot això es treballa amb diferents activitats lúdiques afavorint al cervell a integrar noves informacions amb l'objectiu de generar plasticitat neuronal. Paral·lelament a això, també es treballen aspectes importants i necessaris com és la gestió de les emocions, relaxació, etc.

04

Educació pedagògica i educativa

Des de fa 5 anys sóc Copropietària de l'Acadèmia Avança SCP, que és dedica a la reeducació pedagògica i educativa amb sessions a l'alumnat amb dificultats i assessorament a les famílies.

05

Formacions i tallers

Imparteixo formacions i tallers en gestió d'emocions, mediació i resolució de conflictes, habilitats socials i comunicatives, tècniques de negociació, comunicació d'equips i lideratge entre altres.